اولين همايش دانشجويي فناوري نانو از 30 بهمن ماه الي 2 اسفند ماه 85 در دانشگاه تربيت مدرس برگزار ميگردد. بروشور

اولين كنفرانس سراسري بهينه سازي مصرف انرژي

انجمن مهندسين برق و الكترونيك ايران-شاخه خراسان وموسسه آموزش عالي سجاد اولين اولين كنفرانس سراسري بهينه سازي مصرف انرژي را در ارديبهشت 1386 در مشهد برگزار مي نمايند.بروشور

به تازگي يک عدد اسکنر در مرکز کامپيوتر اساتيد نصب شده است. اساتيد محترم براي اسکن کردن اسناد، جزوات و يا عکسهاي خود ميتوانند از آن استفاده کنند.براي آشنائي با نحوه اسکن کردن ميتوانيد اين Pdf را مطالعه کنيد.

به روز شده در تاريخ 23/9/83 توسط مدير شبکه

Group mail گروه مهندسي پزشکي با آدرس Biomed@eetd.kntu.ac.ir راه اندازي شد.

به روز شده در تاريخ 21/9/83 توسط مدير شبکه

با توجه به اين که هارد ديسک سرور دچار مشکل سخت افزاري شده بود, مجبور به تعويض آن شديم. در اين راستا تمام اطلاعات شما که روي درايو S يا T قرار داشت به هارد ديسک جديد منتقل شد. لطفا اطلاعاتي را که در اين قسمت داشتيد بازبيني کنيد و در صورت مشاهده هر گونه اشکال به Admin@eetd.kntu.ac.ir اطلاع دهيد. قابل ذکر است که هارد قديمي در تاريخ 19/9/83 پاک خواهد شد. لذا بعد از اين تاريخ اطلاعات قديمي شما قابل بازيابي نخواهد بود.

به روز شده در تاريخ 10/9/83 توسط مدير شبکه

چند Image جديد در آدرسهاي زير قرار گرفته است که در صورت تمايل ميتوانيد آنها را روي CD کپي کنيد.

\\Mehr\CD Images\Office2003PremiumWithFrontPage.nrg

\\Mehr\CD Images\Matlab7CD1.nrg

\\Mehr\CD Images\Matlab7CD2.nrg

چند Group mail جديد به شرح زير راه اندازي شد:

گروه مخابرات:Telecom@eetd.kntu.ac.ir

گروه کنترل:Control@eetd.kntu.ac.ir

گروه الکترونيک:Electronics@eetd.kntu.ac.ir

گروه قدرت:Power@eetd.kntu.ac.ir

دانشجويان دکترا:PhD@eetd.kntu.ac.ir

با فرستادن Email به هر يک از آدرس هاي فوق ايميل شما به تمام اعضاي گروه مربوط فرستاده خواهد شد.

در ضمن ليست اعضاي هر گروه براي بازبيني و اصلاح به رئيس گروه مربوطه تقديم شد.

به روز شده در تاريخ 12/7/83 توسط مدير شبکه

CD جديد WindowsXP رسيد.مزيت اين CD آن است که در هنگام نصب آن Service Pack2 نيز خود به خود نصب ميشود.از اين CD يک Image گرفته شده و فايل آن در آدرس زير موجود است.

\\Mehr\CD Images\WinXP_SP2.ngr

شما ميتوانيد به راحتي آن را Write کنيد.

توجه داشته باشيد که اگر شما روي ويندوز خود Service Pack1 را داشته باشيد نميتوانيد توسط اينCD آن را Update کنيد و بايد يک نسخه جديد ويندوز نصب کنيد و يا Service Pack2 جداگانه روي ويندوز خود نصب نمائيد.

به روز شده در تاريخ 31/6/83 توسط مدير شبکه

اگر از فونت هاي پارسا استفاده ميکنيد توجه داشته باشيد که نصب Service Pack2 باعث ميشود که ويندوز ديگر فونت هاي شما را نشناسد.در اين صورت مجبوريد که فونت هاي ديگري را روي دستگاه خود نصب کنيد.شما ميتوانيد به آدرس زير مراجعه و فونتهاي موجود را جايگزين فونت هاي قديمي کنيد.

\\Mehr\Backup\EETD03\Fonts\XPfonts

به روز شده در تاريخ 30/6/83 توسط مدير شبکه

اخيرا شرکت مايکروسافت WindowsXP Service Pack2 را ارائه کرده است.اين بسته هم اکنون Download شده و شما ميتوانيد آن را در آدرس زير بيابيد.

\\Mehr\Backup\EETD03\packes\XP Patches\Win\WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe

به روز شده در تاريخ 29/6/83 توسط مدير شبکه

با توجه به انتشار ويروس جديد Mydoom که اقدام به فرستادن نامه هاي دروغين به کاربران مي نمايد لطفا در هنگام بازرسي نامه ها دقت لازم را مبذول فرماييد. نامه هايي که داراي موضوع Hi باشند يکي از انواع نامه هاي اين ويروس خطرناک مي باشند. اطلاعات بيشتر به زبان فارسي در آدرس زير موجود مي باشد.

همچنين مي توانيد با دريافت پاک کننده اين ويروس از سايت www.symantec.com در صورت آلوده شدن دستگاهتان به ويروس آن را پاک نماييد. فايل مذکور با نام FxMydoom.exe در بخش Backup سرور مهر موجود مي باشد.

به روز شده در تاريخ 14/11/82 توسط مدير شبکه

جهت احراز هويت صحيح درخواستها خواهشمند است براي ارجاع مشکلات به آدرس Admin@eetd.kntu.ac.ir تنها از سرويسهاي پست الکترونيک دانشگاه شامل (eetd.kntu.ac.ir) و (Saba.kntu.ac.ir) و (kntu.ac.ir) و (Alborz.kntu.ac.ir) استفاده نماييد. به درخواستهايي که از سرويس دهنده هايي نظير Yahoo دريافت شوند ترتيب اثر داده نخواهد شد مگر آنکه قبلا با مدير شبکه هماهنگيهاي لازم به عمل آمده باشد.

به روز شده در تاريخ 24/10/82 توسط مدير شبکه

به علت تغييرات صورت گرفته در سرويس پست الکترونيک صبا در صورت هرگونه مشکلي با آدرس Admin@eetd.kntu.ac.ir مکاتبه نماييد. در صورتي که با رمز عبور خود نمي توانيد وارد سيستم شويد رمز عبور درخواستي را براي آدرس پست الکترونيک Admin@eetd.kntu.ac.ir بفرستيد تا در اسرع وقت اقدام گردد.

به روز شده در تاريخ 22/10/82 توسط مدير شبکه

صورت جديد تارنماي صبا آماده ارائه خدمات به کاربران گرامي مي باشد. کاربران ارجمند ميتوانند جهت دسترسي به قسمتهاي مختلف نظير پست الکترونيک و ساير خدمات از پنجره سمت چپ اين صفحه استفاده نمايند.

به روز شده در تاريخ 22/10/82 توسط مدير شبکه